Mikko Rantanen julkaisi komean kuvan – lähti mukaan uuteen bisnekseen: ”Kyllä kelpaa!”

© Kuva: Getty Images

Koronaviruksen vuoksi kesken NHL-kauden Suomessa aikaansa viettävä Mikko Rantanen on lähtenyt mukaan uuteen bisnekseen.

Colorado Avalanche -hyökkääjä julkaisi viikonloppuna Instagramissa kuvan, jossa hän kylpee uudessa ulkoporealtaassa. Kyseessä on Drop Design Poolin allas, jonka lähtöhinta on yli 5500 euroa. Rantanen on nykyään yrityksen osaomistaja.

– Nyt kelpaa kylpee! Hieno ja moderni suomalainen design allas, johon ite tykästyin heti! Siksi oli helppo päätös lähteä bisnekseen mukaan. Käykää kattomas millaista tarjontaa Dropin sivuilta löytyy, Rantanen mainostaa.

Drop Design Pool Oy on turkulainen yritys, joka valmistaa upeita ulkoporealtaita. Kalleimmat mallit maksavat peräti yli 10 000 euroa.

Voit katsoa Rantasen julkaiseman kuvan alta tai täältä.