Media jätti listaa: tässä ovat NHL:n viisi kovinta vapaata agenttia – ykkösnimi voi yllättää

© Kuva: Getty Images

Mediajätti NBC listasi Twitter-tilillään NHL:n tulevan kesän kovimmat vapaat agentit. Listaus oli hieman yllättävä, sillä monien asiantuntijoiden ykkösnimi Taylor Hall oli vasta kakkospaikalla.

Ykkösenä oli St. Louis Bluesin puolustaja Alex Pietrangelo. 30-vuotias puolustaja on toiminut neljä kautta joukkueensa kapteenina, mutta nyt NBC arvioi tähtipakin vaihtavan ensimmäistä kertaa seuraa uransa aikana. Kesken jääneellä kaudella hän nakutti 70 ottelussa komeat tehot 16+36=52.

Kakkosena olevan Hallin urotyöt ovat jo entuudestaan tutut. Parhaalla kaudellaan hän on nakuttanut NHL:ssä 93 tehopistettä. 80 pinnan kaudet pitäisi olla hänen tasoiselleen pelimiehelle odotusarvo, mutta heikoissa joukkueissa tulosta on toistaiseksi syntynyt hieman vaatimattomammin.

Kolmosena on Boston Bruinsi Torey Krug. Piskuinen puolustaja on yksi NHL:n aliarvostetuimmista pelaajista, eikä häntä juuri näy otsikoissa, vaikka tälläkin kaudella hän iski 61 ottelussa 49 tehopistettä.

Nelossijalta listauksesta löytyy Vegas Golden Knightsin maalivahti Robin Lehner. Vitosena puolestaan on Florida Panthersin hyökkääjä Jevgeni Dadonov.


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?