Las Vegasissa ei turhia liikuta – Erik Haula avasi haastavia harjoitteluolosuhteitaan podcastissa: ”Hankin itselleni peloton-pyörän”

© Kuva: Getty Images

NHL-kiekkoilija Erik Haula viettää aikaansa NHL-tauon aikana entisissä kotimaisemissaan Las Vegasissa. Haula oli siirtynyt Florida Panthersiin juuri ennen kuin koronavirus keskeytti liigan. Haula kertoo kuulumisiaan Suplan Stanley Cup Classics -podcastissa.

– Olemme pitäneet kämppämme täällä ja hyvä, että pidimme. Täällä on kiva hengata tähän aikaan varsinkin, kun on hurjat ajat menossa. Täällä on kiva hengata, kun mihinkään ei voi mennä. Lämmintä on yli 20 astetta, Haula sanoo.

Treenaaminen tapahtuu kotioloissa.

– Mihinkään ei oikein pääse lähtemään. Hankin itselleni peloton-pyörän ja tarpeeksi painoja sekä kaikki välineet, joita tarvitsee, että pystyy harjoittelemaan. Yritän käyttää ajan hyväkseni ja pitää itseni hyvässä kunnossa.

Haulan mukaan Panthers alkoi saada hyvin juonesta kiinni juuri ennen kuin pelit laitettiin tauolle.

– Aloimme pelata tosi hyvin. Pelasimme parhaita jengejä vastaan ja pystyimme laittamaan hyvin hanttiin. Voitimme St. Louisin ja hävisimme jatkoajalla Bostonille. Omasta mielestäni ne ovat kärkijoukkueita, Haula sanoo.

Haula pelasi Vegas Golden Knightsin kanssa Stanley Cupin finaaleissa kesällä 2018. Tuo finaalisarja on nähtävissä Viasatilla ja Viaplayssa kokonaisuudessaan lauantaina.


PELAA ENGLANNIN KOTIVOITTOA SKOTLANNISTA KERTOIMELLA 30.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Englannin voitolle Skotlannista korotetulla kertoimella 30.00
3. Jos Englanti voittaa saat 30€ (+ensitalletuksesi tuplataan)