KHL:n arki on tällä hetkellä sekaisin kuin seinäkello, sillä Admiral Vladivostok vetäytyi sarjasta äskettäin talousvaikeuksien takia.

Venäjän jalkapalloliiton kunniapuheenjohtaja Vjatseslav Koloskov kertoi äskettäin, että tuon ja kaupungin jalkapallojoukkueen FC Luch Vladivostokin vetäytyminen maan toiseksi korkeimmalta sarjatasolta ovat vasta alkusoittoa seurojen vetäytymisille Venäjän urheilusarjoista.

– Jääkiekkoseuran ylläpitäminen on iso rahareikä. Admiralin kiekkoseura perustettiin erityisesti jääkiekon kehittämiseksi paikkakunnalla. Valitettavasti vaikuttaa kuitenkin siltä, että tämä on vasta alkusoittoa. Vaikka haluammekin vedota joukkueiden sosiaaliseen merkitykseen, niin leivän ja sirkuhuvien välillä valittaessa leipä menee sirkushuvien edelle, urheilupomo kommentoi R-Sportille.

Toisaalta nyt venäläisen Sport-Express-sivuston toimittaja Igor Eronko valaisi Twitter-tilillään, että Admiral palaisi sarjaan jo kaudeksi 2021-22. Joukkueen maalilla torjui päättyneellä kaudella maailmanmestari Jussi Olkinuora.

Igor Eronko

@IgorEronko
KHL confirms Vladivostok Admiral will miss next league's season due to COVID-19 pandemic consequences. The plan for a team is to be back in the KHL for the 2021-22 season

Tällä hetkellä asiat jääkiekkoarjessa tuntuvat muuttuvan yhtä nopeasti kuin koronaviruksen tuomat muutokset ihmiselämään.

LUE MYÖS:
”Fantastinen uutinen”, eikä tämä ole aprillia: Koronavirus tuhonnut Leijonien maailmanmestarin tähdittämän joukkueen – luopuu sarjapaikastaan