Kärppien nuori maalivahtilupaus Joel Blomqvist kiekkoilee tulevan kauden oululaisjoukkueen Mestiksessä pelaavassa yhteistyöseura Hermeksessä.

18-vuotiaan Blomqvistin laina on sovittu koko sesongin mittaiseksi, mutta Kärpillä on mahdollisuus kutsua vahti tarvittaessa takaisin riveihinsä.

Blomqvist kuuluu ikäluokkansa kärkimaalivahteihin Suomessa ja valittiin päättyneellä kaudella nuorten SM-liigan parhaaksi veskariksi, sekä myös All Stars -kentälliseen.

– Kovalla innolla lähden hakemaan uusia haasteita ja mahdollisuuksia ensimmäisestä aikuisten kaudesta Mestiksessä. Olen kuullut paljon hyvää Hermeksestä ja sarjasta. Luulen että tämä on hyvä haaste ja kehityspaikka uralleni, Blomqvist toteaa Hermeksen nettisivulla julkaistussa tiedotteessa ja jatkaa:

– Tulevaisuuden omat tavoitteeni on päästä pelaamaan Liigassa ja NHL:ssä. Tulevan kauden tavoite on saada mahdollisimman paljon peliaikaa ja kehittyä paljon.

Hermes kertoi samalla myös päättyneellä kaudella ykkösveskariksi nousseen 21-vuotiaan Vilho Heikkisen jatkavan kokkolalaisseurassa.