Extraleague
Yunost Minsk – Soligorsk
Perjantai 27.03. klo 19:00

Valko-Venäjän jääkiekkokautta jatketaan härkäpäisesti finaaleihin. Presidentin puheet peltotöiden tervehdyttävästä vaikutuksesta lienevät sidoksissa tähän tämän kevään mittakaavassa ainutlaatuiseen finaalisarjaan. Vastakkain ovat suomalaisillekin kiekkoystäville tuttu Yunost Minsk ja pitkän välieräsarjan lopulta nimiinsä vienyt Soligorsk.

Yunost Minsk pelasi syksyllä CHL:ää samassa lohkossa Lahden Pelicansin kanssa. Ennalta heittopussiksi ennustettu minskiläisjoukkue osoitti olevansa eurooppalaisille kilpakumppaneilleen hankala vastus etenkin kotona. Myös Extraligan runkosarjassa Yunostin kotimenestys oli rautaa. Joukkue on materiaaliltaan tähän sarjaan kova – siinä on useita pelaajia, joilla on KHL-kokemusta. Kesken kauden Dinamo Minskistä siirtynyt Ivan Drozdov on ollut pudotuspeleissä Yunostin syömähammas. Välieräsarjassa Yunost pudotti Molodechnon otteluvoitoin 4-1 ja sai arvokasta lepoaikaa ennen finaaleja.

Soligorsk oli kuin olikin loppujen lopuksi Neman Grodnoa sitkeämpi välieräsarjassa, jonka se vei otteluvoitoin 4-3. Reissaamisen lisäksi lepoaikaa jäi vain pari päivää ennen finaalisarjan alkua. Andrei Feklistov on ollut joukkueen tehokkain pelaaja sekä runkosarjassa että play offeissa. Välieräsarjassa Neman Grodno kaatui ennen kaikkea hyvällä puolustuspelillä: neljä nollapeliä yhdessä ottelusarjassa on todella kova suoritus.

Lyö vetoa ottelusta:

Laadukkaampi, levänneempi ja kotivahva Yunost lähtee finaalisarjan ensimmäiseen otteluun selkeänä kotisuosikkina. Kotivoittoon lähtee myös vetusuositus: Yunost Minsk voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,79.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO