Mestis
TuTo – Kiekko-Vantaa
Keskiviikko 11.03. klo 18:30

Myös Mestiksen runkosarja loppuu keskiviikkona ja edessä ovat pudotuspelit sekä karsinnat Suomi-Sarjan parhaiden joukkueiden kanssa. TuTo jatkaa otteluitaan pudotuspeleissä, kun taas Kiekko-Vantaan kausi loppuu tähän iltaan. TuTolla on vielä teoreettista panosta ottelussa.

TuTon runkosarja on ollut kiistaton pettymys, sillä joukkue on paperilla Mestikseen laadukas. Lauantaina joukkue menetti mahdollisuutensa pudotuspelien ensimmäisen kierroksen kotietuun, kun joukkue hävisi tasaisen ottelun SaPKolle Savonlinnassa. Aleksander Nikulin lensi ottelussa ulos päähän kohdistuneesta taklauksesta ja sai jatkoksi vielä neljän ottelun pelikiellon. Voitolla TuTo voisi vielä mennä KeuPan ohi kuudenneksi, jos keuruulaiset pudottavat pisteitä Peliittoja vastaan.

Kiekko-Vantaan kausi on ollut sanalla sanoen värikäs. Joukkueen peräsimessä on nähty kolme päävalmentajaa ja tuloksellisesti kausi on jälleen ollut pettymys – näillä resursseilla pitäisi pystyä parempaan. Ottelussa ei vantaalaisilla ole minkäänlaista panosta, vaan tämän jälkeen odotetaan enää kutsua saunailtaan. Tuloksellisesti Kiekko-Vantaa on kuitenkin ollut viime kierroksilla hyvässä iskussa.

Lyö vetoa ottelusta:

Vaikka ottelussa ei ole mitenkään suuret panokset kyseessä, on totals-raja asetettu minun makuuni hieman korkealle. Siispä otan kevyen vetosuosituksen siitä, että ottelussa nähdään korkeintaan seitsemän maalia: Ottelussa alle 7.5 maalia (60 min) kertoimella 1,69.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO