© Kuva: Ilari Isotalo

Tappara – KooKoo: Lisäpisteet tarpeen

Liiga
Tappara – KooKoo
Torstai 12.03. klo 18:30

Liigan runkosarjan viimeisiä pelejä tahkotaan läpi ja torstain peleistä kenties merkityksellisin on Tapparan ja KooKoon välinen taisto. Tappara tarvitsee kipeästi pisteitä pitääkseen kiinni runkosarjan toisesta sijasta, mutta homma ei ole enää sen omissa käsissä, kun Lukko on päässyt iholle asti. KooKoo on taas pakkovoiton edessä saadakseen otteen puolivälierien kotiedusta.

Tappara sai jälleen Jyväskylässä oppia jääkiekko-ottelun kestosta, kun JYP tuli tasoihin ottelun viimeisellä sekunnilla. Jukka Rautakorpi sortui ottelun jälkituoksinassa ala-arvoiseen käytökseen ja joutunee kurinpidollisten toimien kohteeksi. Tappara ei ole runkosarjan loppupuolella ollut aivan terävimmillään ja pisteitä on tiputeltu melko yllättävissäkin paikoissa. Tämä on runkosarjan viimeinen peli Tapparalle runkosarjan päätteeksi olisi hyvä saada ryhdikäs peli.

KooKoon kaudesta on kirjoitettu paljon ja se on sanalla sanoen ollut loistava. Viime perjantaista Vaasan konttausta lukuunottamatta tulokset ovat olleet hyviä. Tiistaina Jussi Ahokkaan suojatit nousivat takaa HIFK:n ohi ja voittivat lopulta 5-2. Kouvolalaisten kiekollinen peli ei toiminut heti ottelun alussa, mutta erikoistilanteiden kautta joukkue pääsi peliin mukaan. Johtoon päästyään joukkue pelasi viisaasti.

Lyö vetoa ottelusta:

Pelistä on odotettavissa tulinen, sillä molemmat joukkueet tarvitsevat lisää pisteitä. Tappara on ollut hieman negatiivisen uutisoinnin alla ja sekin saattaa vaikuttaa ottelun kertoimiin, jotka ovat yllättävän tasaiset. Kotiedun varjolla pidän Tapparaa otteluun suosikkina ja vetosuositus on Tappara voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,40.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.