Pysy kotona – käytä BookBeatia 2 viikkoa veloituksetta!

Neljän seinän sisällä ja seinät alkavat kaatua päälle? Ei hätää, sillä BookBeat tarjoaa SuomiKiekon lukijoille 14 päivän ilmaisen kokeilujakson. Näin pääset kuuntelemaan ja lukemaan suosituimmat kirjat ilmaiseksi!

SuomiKiekon toimitus on tutkinut BookBeatin tarjonnan ja suosittelee ainakin seuraavaa jääkiekkoaiheista kirjallisuutta kuunneltavaksi tai luettavaksi. Jokainen teoksista on luettu toimituksen sisällä ja arvostettu korkealle.

Emme edes yritä listata tähän kaikkia parhaita teoksia. Sen sijaan haluamme tehdä muutamia nostoja kirjoista, joista sinä voisit olla kiinnostunut! Esimerkiksi nämä kirjat voit kuunnella/lukea ilmaiseksi:

Marko Lempinen – Läpi Helvetin

Marko Jantusen elämää läpikäyvä teos on rehellinen ja paikoin jopa raadollinen. Päihteiden sävyttämä yksityiselämä häiritsi peliuraa, mutta jotenkin Jantunen loisti kaukalossa ja selätti lopulta haamunsa. Ehdoton lukusuositus!

–> Kuuntele/lue teos ilmaiseksi tästä!

Aki Linnanahde – Jere

Jere Karalahti on varmasti Suomen yksi puhutuimpia jääkiekkolijoita. Suuri persoona joka on jakanut mielipiteitä – niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. Teos käy läpi Karalahden koko elämän ja paljastaa villejä tarinoita. Jokaisen kiekon ystävän täytyy tutustua tähän teokseen!

–> Kuuntele/lue Jere ilmaiseksi tästä!

HIFK – Ikuisesti sinun

Suomen raivokkain kiekkoseura voisi kai sanoa, Tämä jengi jakaa mielipiteet. Historia on niin täynnä tarinoita, että kai tästä voisi kirjoittaa kokonaisen kirjasarjan. Jos rakastat tai vihaat HIFK:ta, sitten sinun kannattaa tsekata tämä.

–> Kuuntele/lue HIFK – Ikuisesti sinun tästä!

Näin pääset kokeilemaan BookBeatia maksutta 2 viikkoa:

1. Siirry BookBeatin sivuille TÄSTÄ.
2. Aloita ilmainen 2 viikon kokeilu.
3. Jos et ole 2 viikon käytön jälkeen tyytyväinen kokeiluun, voit lopettaa käytön veloituksetta. Saat näin ilmaisen 2 viikon kokeiluajan!