Peter Forsberg ärähti Henrik Lundqvistin kohtelusta NHL:ssä: ”Kaiken sen jälkeen, mitä on tehnyt seuran hyväksi”

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin pitkäaikainen seuraikoni, ruotsalaislegenda Henrik Lundqvist on pudonnut seurassaan tällä kaudella ajoittain jopa kolmosvahdin rooliin.

Vanha Tre Kronor -aikainen pelikaveri, itsekin ruotsalaisiin jääkiekkoikoneihin lukeutuva Peter Forsberg surkuttelee maanmiehensä tilanne Aftonbladetille antamassaan haastattelussa.

– Myönnän, etten tiedä kaikkia tilanteen taustoja. On kuitenkin tuskallista seurata, millaiseen tilanteeseen hän on ajautunut. On varmasti rankkaa istua penkillä niin monta ottelua kaiken sen jälkeen, mitä hän on tehnyt seuran eteen, ”Foppa” kommentoi Lundqvistin vajoamista Rangersin maalivahtihierarkiassa.

Legendaariselta #21:ltä kysyttiin samassa haastattelussa, mikä oli miehen oman pelaajauran hienoin saavutus. Tuohon urallaan kahdesti sekä olympiakullan, MM-kullan että Stanley Cupin voittanut ex-supertähti ei osannut vastata, joskin maajoukkueuran kärkeen mies nosti Torinon olympiakullan vuodelta 2006. Tre Kronor kaatoi tuolloin ikimuistoisessa loppuottelussa tuohon asti voittamattoman Suomen maalein 3-2.


St. Louis Blues – Nashville Predators | Tasurikerroin on timanttia!