Paljastus: Taylor Hallin kanssa neuvotellaan sopimuksesta – NHL-ykköskierroksen varaus vaihtamassa omistajaa?

© Kuva: Getty Images

Arizona Coyotesin GM John Chayka on aloittanut neuvottelemaan jatkosopimuksesta tähtihyökkääjä Taylor Hallin kanssa.

Chaykan mukaan neuvottelut ovat kuitenkin vielä alkupisteessä, eikä Hallin pelaaja-agentin Darren Ferrisin kanssa ole puhuttu vielä numeroista.

– Voin kertoi vain sen, että molemmat osapuolet keräävät parhaillaan tietoja neuvotteluita varten. Se, mihin tämä etenee, niin en ole vielä varma. Neuvottelemme asioista ja katsomme miten asiat sujuvat, Chayka avasi The Athletic -lehden haastattelussa.

Jos Hall ja Coyotes pääsevät lopulta sopuun jatkosopimuksesta, on kanadalaistähden hinta taatusti kirpaiseva. Coyotes nimittäin lupautui joulukuussa tehdyssä vaihtokaupassa antaa New Jersey Devilsille kesän 2020 ykköskierroksen varauksensa, jos Hall jatkaa Arizonassa.

Täytyy kuitenkin muistaa se, että Coyotesin kesän 2020 varausvuoro on suojattu kolmelta ensimmäiseltä valinnalta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos Coyotes saa arvonnassa TOP-3 -varausvuoron, niin Devils saakin kesän 2020 ykköskierroksen varauksen sijaan vuoden 2021 varausvuoron, jota ei ole suojattu.