The Athletic -lehden toimittaja Tarik El-Bashir uskoo, että Washington Capitalsissa joudutaan varautumaan muutoksiin tulevana kesänä.

Capitalsin sisäpiiritoimittajan mukaan sopimuksensa tähän kauteen päättävä tähtivahti Braden Holtby ei näillä näkymin pysty jatkamaan Capitalsissa enää ensi kaudella.

– Vaikka Holtby löysi kauden loppupuolella kadonneen vireensä, on hänen päivänsä Washingtonissa mahdollisesti luetut. Häntä odottaa merkittävä palkkapäivä tulevana kesänä, kun taas Capitalsin palkkakattotilanne tulee olemaan entistäkin tiukemmalla NHL:n nykytilanteen takia, El-Bashir kertoi The Athleticin sivuilla.

Holtby sai tällä kaudella totisen kilpailijan tolppien väliin, sillä nuori venäläinen Ilja Samsonov on näyttänyt huikeilla esityksillään olevansa potentiaalinen ehdokas Capitalsin ykkösvahdin tontille.

30-vuotias Holtby pelasi runkosarjassa 48 ottelua vaisulla torjuntaprosentilla 89,7. 23-vuotias Samsonov taas koppasi kiekkoja 91,3 prosentin varmuudella.