NHL-seuralle paha takaisku: pistelinko pitkälle sairaslomalle

© Kuva: Getty Images

NHL:n läntisen konferenssin kärkijoukkueisiin lukeutuva Vegas Golden Knights joutuu tulemaan viikkoja toimeen ilman tähtihyökkääjäänsä Mark Stonea.

Kauden 65 pelissä 63 (21+42) tehopistettä takonut laitahyökkääjä kärsii seuran tiedotteen mukaan alavartalovammasta. Yhtenä NHL:n parhaista kiekonriistäjistä tehojensa lomassa tunnetun 27-vuotiaan kanukin odotetaan palaavan tositoimiin kenties runkosarjan päätöskierroksilla.

Vegasilaisten asetelmat loppukautta kohti ovat Stonen loukkaantumisesta huolimatta varsin valoisat. Juuri kahdeksan ottelun voittoputken rykäissyt seura johtaa Tyynenmeren divisioonaa neljän pisteen erolla ennen Edmonton Oilersia. Karkumatka pudotuspeliviivan tuntumassa oleviin kilpailijoihin on jo kahdeksan pistettä.