Mitä käy NHL-kaudelle? Connor McDavid lyttää yhden teorian täysin: ”Jätkät painaisivat kaukalossa ympäriinsä yrittäen tappaa toisiaan”

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä on väläytelty vaihtoehtoa, jonka mukaan kausi voisi jatkua heti koronaviruksen hellitettyä pudotuspeleillä. Edmonton Oilersin Connor McDavid ei osta tätä väitettä, vaan tyrmää sen itse asiassa totaalisesti.

– Jos avausosassa Calgary tulisi meidän vieraaksi, jätkät painaisivat kaukalossa ympäriinsä yrittäen tappaa toisiaan. He eivät ole pelanneet kahteen kuukauteen. Haluamme pysyä terveinä, kanadalaistykki virnistelee TSN:lle.

Jos pudotuspelit alkaisivat nyt, lähtisi Oilers niihin läntisen konferenssin neljänneltä sijalta. Öljypaidat ovat keränneet kauden 71 ottelusta 83 pinnaa.

– Tilanne on ikävä, joukkueella on alla hyvä kausi. Terveys on kuitenkin tärkeää, ja samalla jääkiekko voi odottaa. Se on tärkeää, että huolehdimme toinen toisestamme. Pääsemme siten yli tästä ja voimme taas pelata kiekkoa.

Kanadalaistykki oli NHL:n pistepörssissä sarjan keskeytyessä kakkosena saldolla 34+63=97.