Jari Levonen tuomitsee torstaina liigauransa viimeisen kamppailun Porissa, jossa Ässät isännöi tyhjien katsomoiden edessä TPS:ää.

53-vuotias Levonen jää Liigan historiaan kaikkien aikojen toiseksi kokeneimpana tuomarina. Edellä on vain Timo Favorin.

Levonen on voittanut urallaan myös valtavan määrän henkilökohtaisia palkintoja. Hänet on valittu muun muassa seitsemästi Liigan parhaaksi tuomariksi pelaajien toimesta.

Riippumaton ja epävirallinen Rauman Lukon kannattajayhteisö ”Raumam Boja” on kuitenkin mielissään Levosen tuomariuran päättymisestä. Faniryhmä julkaisi Twitterissä hämmentävän törkeän tekstin.

– Jos tästä surkeasta hetkestä jotain positiivista täytyy oikein hakemalla hakea, niin ainakin vanha rattijuoppo Jari ”Japa” Levonen saa ansaitsemansa jäähyväiset! Tuomariuran ensimmäinen matsi, kun voi huoletta pysäköidä autonsa näkyville?

– Ja ennen kuin porilaiset ehtivät repimään verkkareitaan niin myönnettäköön: liian helpolla tämä puusilmä porilainen pääsee. Olisi kyllä ansainnut normaalin 60 minuutin paineen katsomosta. Jos olisimme olleet paikalla, niin varmasti Japan illasta olisi saatu ”ikimuistoinen”, faniryhmän tilillä kirjoitettiin.

Myöhemmin julkaisut poistettiin.