Liiga-seuran ruotsalainen tehopakki jatkaa uraansa Suomessa: ”Arvokkaimpia puolustajia Liigassa”

© Kuva: Juha Tamminen

Rauman Lukossa tällä kaudella vahvoja otteita esittänyt puolustaja Robin Press jatkaa seurassa myös ensi kaudella.

Lukko tiedotti maanantaina käyttäneensä 25-vuotiaan Pressin 1+1-vuotisen sopimuksen option. 192-senttinen pakkijärkäle iski tämän kauden 59 pelissä vakuuttavat tehot 8+21=29.

– Joulun jälkeen Press oli yksi arvokkaimpia puolustajia Liigassa. Kellotti kovat minuutit kauden läpi ja muistetaan vielä hänen poikkeuksellinen kyky ratkoa pelejä rankkareissa mistä saimme erittäin tärkeitä lisäpisteitä, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kehuu ruotsalaispuolustajaansa.

– Todella hienoa saada mies takaisin ensi kaudella, eikä tarvitse yhtään jännittää sitä saadaanko meille tästä huippupakki. Tiedämme sen. Hän on viihtynyt erinomaisen hyvin Raumalla. Tulemme saamaan hänestä paljon iloa vielä tulevaisuuteenkin, seurapomo jatkaa.

Press saapui Raumalle viime kesänä SHL-seura Färjestadin riveistä.