Jokereissa neljä kautta kiekkoillut tanskalaispuolustaja Oliver Lauridsen saattaa olla vaihtamassa maisemaa ensi kaudeksi, kertovat ruotsalaislähteet.

31-vuotias, 197-senttinen ja lähes 110-kiloinen pakkijärkäle on Göteborgs-Posten-lehden mukaan lähellä sopimusta Frölunda Indiansin SHL-joukkueen kanssa.

Samaan osoitteeseen uumoiltiin aiemmin siirtyväksi myös miehen paria vuotta nuorempaa pikkuveljeä, niin ikään puolustajan paikalla operoivaa Markus Lauridsenia. Nuorempi Lauridsen on kiekkoillut viimeiset kaksi kautta SHL-seura HV71:n riveissä. Pikkuveli Markuksen uusi osoite on kuitenkin näillä näkymin SHL-seura Malmö Redhawks.

Isoveli Oliver on puolestaan tullut tunnetuksi todellisena oman pään isäntänä. Tällä kaudella loukkaantumisten vuoksi vain 24 runkosarjapeliä pelanneen tanskalaisen tehosarakkeeseen merkittiin ainoastaan yksi maali. Mies on kerännyt KHL-urallaan pelaamissaan 181 ottelussa tehot 7+20=27. Tilastomerkintöjen joukossa on lisäksi 181 rangaistusminuuttia.