Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Chris Johnston antoi SN960-radiokanavalla paljastuksen Florida Panthersin kulissien kuohuista.

Johnstonin mukaan Panthersin omistaja Vincent Viola (kuvassa) harkitsee tosissaan rahahanojen sulkemista, jos urheilullista menestystä ei pian kuulu.

– On olemassa huhuja, että palkkakuluja leikataan, jos tämä nykyinen palkkakaton maksimissa pelaava Panthers-joukkue ei pääse pudotuspeleihin. Vincent Trocheck -kauppa oli muutakin kuin palkkakulujen leikkaamista, joskin se oli tärkeä syy sen syntymiseen. Panthers halusi olla parempi puolustussuuntaan. Vaihtokauppaa ei suoranaisesti kuitenkaan tehty omistajan tahdosta. Moni asia tulee olemaan kiinni siitä, että miten Panthers pärjää tällä kaudella pudotuspeleissä, Johnston taustoitti.

– Ei ole mikään selviö, että Panthers olisi jatkossakin NHL:n palkkakattoa maksimiin asti käyttävien joukkueiden joukossa. Moni asia ratkeaa seuraavan parin viikon aikana, toimittaja jatkoi.

LUE MYÖS: Patrik Laineen miljoonadiili varmistui huvittavaan aikaan – Mikko Rantanen paljasti: ”Oltiin Burger Kingin jonossa…”