© Kuva: Getty Images

Jugra – Tyumen: Venäjällä pelataan jääräpäisesti

VHL
Jugra – Tyumen
Tiistai 17.03. klo 16:00

Tipsattavat kohteet käyvät vähiin, mutta näillä näkymin Venäjällä pelataan jääkiekkoa tiistaina. Venäjän toiseksi korkeimmassa liigassa VHL:ssä ei ole laitettu vielä kautta säppiin, vaan pudotuspelejä viedään eteenpäin jääräpäisesti. Tiistaina vastakkain ovat Jugra ja Tuymen, jotka olivat runkosarjassa konferenssin 2 kärkikaksikko.

Jugra muistetaan takavuosina KHL:stä, mutta sieltä tuli lähtö yhdessä Lada Toljattin kanssa. Niinpä länsi-siperialaiset pelaavat tätä nykyä VHL:ää, joka menestyksen puolesta tuntuu olevan sopivampi sarjataso. Jugra eteni suht helposti toiselle pudotuspelikierrokselle, mutta on nyt häviöllä ottelusarjassa 2-1 – ja täysin ansaitusti. Kotijoukkue kärsii luonnollisesti siitä, että ottelu pelataan tyhjille katsomoille.

Tyumen oli edellisellä kierroksella hieman yllättävissä vaikeuksissa ennakkoon heikompaa Penzaa vastaan, mutta puristi perusluokallaan sarjan itselleen. Joukkue on ansaitusti johdossa Jugraa vastaan, mutta eivät vierasottelut ole helppoja tässä sarjassa, vaikka katsojat puuttuisivatkin – olkoonkin, että tässä otteluparissa on Länsi-Siperian paikallishenkeä.

Lyö vetoa ottelusta:

Viime ottelu oli joka suhteessa tiukka, mutta kaksi edellistä joukkueiden kohtaamista on pelattu reippaammissa merkeissä. Totaaleissa maaliraja on vedetty kovin alas ja siihen tekee mieli tarttua kevyellä otteella. Vetosuositus on Ottelussa yli 4.5 maalia (60 min) kertoimella 2,06.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.