© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Jokerit – Lokomotiv: Jatkuuko isäntien dominointi?

KHL
Jokerit – Lokomotiv
Tiistai 03.03. klo 18:30

Jokerit ja Lokomotiv jatkavat ensimmäistä pudotuspelikierrostaan toisella Jokerien kotiottelulla. Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran sunnuntaina, jolloin Jokerit pelasi nappiottelun ja Jaroslavlilta puolestaan ei onnistunut yhtään mikään – lopulta taululla seisoivat tennislukemat 6-0. Joukkueiden todellista tasoeroa ei ensimmäisen ottelun tulos kuvaa alkuunkaan, mutta Lokomotiv on joutunut pitämään vakavan joukkuepalaverin sunnuntaisen pelin jälkeen – sen verran haikeaa meno oli.

Jokereiden maalissa pelasi vaikean kauden tuskaillut Antti Niemi ja tämä nollapeli lisäsi varmasti edelleen uskoa omaan tekemiseen. Ykkösvahti Janis Kalnins ei ole edelleenkään pelikunnossa. Jokerit kävi vaisujen vieraittensa kimppuun laajalla rintamalla ja laadukas puolustuspelaaminen teki Niemen urakasta miellyttävän. Vierailla oli täysi työ päästä maalintekotonteille ja Jokereiden erikoistilannepelaaminen oli huikealla tasolla. Veli-Matti Savinainen johti orkesteria kahdella maalillaan.

Lokomotiv joutui ottelussa isäntiensä jyrän alle moneen otteeseen ja joutui ottamaan rangaistuksia, joista Jokerit rankaisi hyvällä prosentilla. Ensimmäisen ottelun virheistä varmasti opittiin paljon, mutta myös asenteen on noustava sille tasolle, jota play off -kiekolta vaaditaan: Lokomotiv näytti ajoittain kovin hengettömältä. Toiseen peliin Lokomotivin voi odottaa tulevan todella lujaa, sillä palaute on varmasti ollut venäläiseen tyyliin kovaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Jokerit dominoi ensimmäistä ottelua niin isosti, että se nostaa toiveita pudotuspeleihin myös isossa kuvassa. Otan kantaa isäntien puolesta toiseen otteluun ja vetosuositukseksi valikoituu Jokerit voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,04.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.