Jari Levonen ei ollut ainoa – myös toisen konkarituomarin ura ohi: ”Jonkinlainen tyhjiö jää”

© Kuva: Ilari Isotalo

Jari Levonen ei ollut kaudella 2019-2020 ainut konkarituomari, joka päätti laittaa hokkarit naulaan

Liiga uutisoi verkkosivuillaan, että myös linjatuomarina todella mittavan uran tehnyt Henri Tukia päättää uransa. Hän ehti tuomitsemaan pääsarjatasolla peräti 630 kamppailua.

Tukian tuomariura kesti kokonaisuudessaan peräti 27 vuotta.

– Pidän nyt varmaan sellaisen välivuoden lajista ja vedän henkeä. Musiikki, kulttuuri ja kirjat ovat mieluisia harrastuksia, joihin en ole ehtinyt riittävästi panostaa. Ja ruuanlaitto, se on mahtavaa!

– Kyllähän tästä varmasti jonkinlainen tyhjiö jää. Tämä on kuitenkin ollut aika pitkä pätkä jääkiekkoa ilman mitään isompia taukoja. Mutta toisaalta, 40 vuoden ajan on joku muu määrittänyt vapaa-aikaani. Nyt on mahdollisuus tehdä jotain muuta, Tukia kommentoi Liigan sivuilla.