Dramaattinen päätös: HIFK-fanit tulistuivat kyseenalaisesta voittomaalista – katso tilanne

© Kuva: Juha Tamminen

Liigakierroksen dramaattisin tilanne nähtiin perjantaina Helsingissä, josta HPK haki 3-2-jatkoaikavoiton.

Ottelun ja samalla koko kierroksen puhuttavin tilanne syntyi siitä, kun HPK:n Tommi Tikan voittomaali hyväksyttiin, vaikka videokuvista ei selvinnyt, missä vaiheessa kiekko ylitti maaliviivan.

Osumaa edelsi tilanne, jossa Tikka oli pääsemässä maalintekopaikalle, mutta kiekko karkasi häneltä kohti Atte Engreniä. Samalla HPK-hyökkääjä kaadettiin ja hän syöksyi päin HIFK-vahtia sillä seurauksella, että Engren sekä kiekko päätyivät maalin sisälle.

Tikan osuman jälkeen keskustelu on käynyt sosiaalisessa mediassa kuumana. Useat HIFK-fanit eivät sulata tuomariston päätöstä maalin hyväksymisestä, koska Engrenillä ei ollut loppujen lopuksi edes mahdollisuutta estää maalin syntymistä.

Voit katsoa Tikan osuman alta tai täältä.