© Kuva: Getty Images

Detroit – Chicago: Red Wingsin surkeus jatkuu

NHL
Detroit – Chicago
Lauantai 07.03. klo 02:30

NHL:ssä lauantain vastaisen yön nosto tulee klassisesta taisteluparista Detroit – Chicago. Tällä hetkellä taistelu ei ole aivan kuumimmillaan, sillä Detroit pelaa umpisurkeaa kautta, eikä Chicagokaan varsinaisesti ole juhlinut. Isännät yrittävät viedä surkean kauden kunnialla loppuun, mutta Blackhawks saattaa vielä kaiken mennessä putkeen mönkiä pudotuspeleihin.

Detroitin 35 pistettä tähän mennessä runkosarjasta on käsittämättömän huono suoritus. Tällä hetkellä Red Wings on kuuden ottelun tappioputkessa ja viimeisestä kymmenestä pelistä on ainoastaan yksi voitto. Detroit-pomo Steve Yzerman onkin kovan tehtävän edessä – joukkueessa on edessä pitkä ja kivinen jälleenrakennusvaihe. Pienenä tilastoknoppina voi mainita, että viimeisestä kymmenestä ottelusta Red Wings on seitsemässä tehnyt yhden maalin.

Chicago on tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa ja pisteitä hamutaan lisää, jotta päästään kohti pudotuspelejä. Blackhawksille tämä on back to back -peli, joten tästä tulevasta rasituksesta isännät hyötyvät hieman. Viimeöisessä Edmonton -pelissä Alex DeBrincat osui kahdesti ja Corey Crawford oli kiekon tiellä 21 kertaa. Tällä hetkellä näyttää siltä, että välillä hakusessa olleet hyökkäystehot olisivat löytyneet.

Lyö vetoa ottelusta:

Detroit on tällä hetkellä suoran mitalla huonoin NHL-joukkue ja pelirasituksesta huolimatta Chicago on velvoitettu hakemaan täydet pisteet. Vierasvoitto nousee vetosuositukseen asti: Chicago voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,00.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.