NHL-kausi on koronaviruksen vuoksi keskeytetty, eikä jatkosta ole toistaiseksi mitään tietoa.

Pohjoisamerikkalainen The Athletic-sivusto päättikin jo tässä vaiheessa laittaa sesongin parhaat järjestykseen.

”Varjopalkittavat” saatiin kasaan 41 toimittajan raadilla.

Ainoa äänestyksissä kärkisijoille yltänyt suomalaisnimi oli huippukautta ennen keskeytystä pelannut Boston Bruins-vahti Tuukka Rask.

Rask nappasi uransa toistaiseksi ainoan NHL:n parhaalle maalivahdille jaettavan Vezina-palkinnon 2014, ja myös tällä hetkellä 33-vuotiaan suomalaisen nimi on liikkunut pystin voittajaehdokkaiden joukossa. The Athleticin NHL-kauden parhaan veskarin äänestyksessä hän ei kuitenkaan ollut lähelläkään kärkisijaa.

Ylivoimainen ykkönen oli Winnipeg Jets-vahti Connor Hellebuyck, joka nappasi hurjat 92,68 prosenttia äänistä Raskin jäätyä jaetulle kakkossijalle yhdessä Tampa Bay Lightningin Andrei Vasilevskin ja Dallas Starsin Ben Bishopin kanssa. Kukin kolmikosta sai vain 2,44 prosenttia äänistä.