Yllättävä uutinen: Pelicans kiinnitti samalla rysäyksellä kolme pelaajaa!

© Kuva: Juha Tamminen
Ilves ja Kalpa ottavat yhteen lauantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Lahden Pelicans on tehnyt kolme nuorta kiinnitystä tulevia kausia varten.

Pelicans tiedotti perjantaina solmineensa jatkosopimukset maalivahti Jasper Patrikaisen sekä hyökkääjien Sakke Hämäläisen ja Artturi Toivolan kanssa.

Koko kolmikon sopimukset kattavat tulevan kauden, mutta Hämäläisen kohdalla on vielä optio kaudesta 2021-22.

Pelicansin ovi on käynyt tiuhaan viime päivinä. Lue alta lisää:

LUE MYÖS: Pelicansissa kävi taas ovi: tähtihyökkääjä vaihtaa osoitetta!

LUE MYÖS: Pelicans jatkaa pelaajamyyntejä – HIFK vahvistuu Antti Tyrväisellä

Pelicansin tiedote:

Pelicans on tehnyt jatkosopimukset maalivahti Jasper Patrikaisen sekä hyökkääjien Artturi Toivola ja Sakke Hämäläinen kanssa. Kaikkien kolmen kohdalla sopimus kattaa ensi kauden, mutta Hämäläisen sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2021-22.

19-vuotias Patrikainen on lahtelaisen kiekkokoulun kasvatti, joka voitti toissa kaudella alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruuden ja viime kaudella A-nuorten SM-liigan parhaan maalivahdin palkinnon. Tällä kaudella Patrikainen on pysäyttänyt kiekkoja pääsääntöisesti Mestiksessä Heinolan Peliittojen maalilla (21 ottelua, 89,5%) sekä tehnyt Liiga-debyyttinsä Pelicans-paidassa (5 ottelua, 89,1%).
​​​​​​​
– Patrikainen on hyvällä kehityksen tiellä oleva nuori maalivahti, joka pääsee jo nyt loppukaudella ottamaan torjuntavastuuta myös Liiga-tasolla. Miehellä on kaikki edellytykset kasvaa huippumaalivahdiksi, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen luonnehtii.

21-vuotias Toivola edustaa Pelicansia nyt neljättä kauttaan. 181-senttinen ja 77-kiloinen keskushyökkääjä on vakiinnuttanut paikkansa lahtelaisten kokoonpanossa ja pelaa tällä hetkellä toista täyttä Liiga-kautta.

​​​​​​​
– Toivola on kaikessa hiljaisuudessa kypsynyt hyvätasoiseksi Liiga-pelaajaksi, mutta tiedämme, että miehestä on saatavissa vielä paljon enemmän irti ja tässä koitamme pelaajaa auttaa, Laukkanen kertoo.

21-vuotias Hämäläinen dominoi vielä viime kaudella nuorten SM-liigaa ja mies valittiin kauden päätteeksi sarjan parhaaksi pelaajaksi. Tällä kaudella 176-senttinen ja 73-kiloinen mies on vakiinnuttanut paikkansa Mestiksessä Peliittojen vastuunkantajana ja tehtaillut 31 pelaamassaan ottelussa pisteet 13+17. Liiga-kokemusta on karttunut 10 ottelun verran ja näissä peleissä mies on kerännyt kaksi syöttöpistettä.

​- Hämäläinen on oman juniorimyllyn tuotos, joka huipputehokkaan viime kauden jälkeen on ottanut selkeän harppauksen ja murtautunut Peliittojen ratkaisupelaajaksi. Seuraava luonnollinen askel on murtautua Liiga-tasolle. Hämäläinen saa nyt tällä kaudella jo arvokasta kokemusta ja ensi kaudella miehellä on rooli otettavissa heti syksyllä, Laukkanen kuvailee.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Ilves ja Kalpa ottavat yhteen lauantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!