Ura rajussa laskussa: 10 miljoonan dollarin NHL-supertähti ollut täysi floppi – ”Voin ottaa kaiken syyttelyn vastaan”

© Kuva: Getty Images
Ilves ja Kalpa ottavat yhteen lauantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Florida Panthersin johdossa voi alkaa jo pikkuhiljaa kaduttamaan viime kesällä tähtivahti Sergei Bobrovskille tarjoama 70 miljoonan dollarin sopimus.

Jättimäistä 10 miljoonan dollarin palkkaa vielä vuoteen 2026 asti tienaava venäläinen on ollut tällä kaudella kuin varjo tutusta itsestään.

Bobrovskin torjuntaprosentti on 44 ottelun jälkeen karmea 89,6. Hänen päästettyjen maalien keskiarvonsa on myös karu 3,32.

Panthers on näillä näkymin jäämässä uhkaavasti ulos pudotuspeleistä, eikä perjantaina tullut ruma 2-6-tappio Philadelphia Flyersille ainakaan helpottanut asiaa.

31-vuotias Bobrovski tiedostaa hyvin, että muutoksen täytyy tapahtua.

– Voin ottaa kaiken syyttelyn vastaan – enkä tarkoita, että tämä asia olisi kiinni siitä, että kuka on lopulta syypää. Nyt tarvitsemme vain pisteitä ja voittoja. Kun pelaamaan joukkueena, niin saamme niitä. Kaikki on omissa käsissämme, joten meidän täytyy vain löytää keino kääntää tämä kelkka. Tämä on meidän kaikkien vika. En osoittele sormia, koska se ei toimi. En lähde sille reitille. Tämä on turhauttavaa ja harmittavaa. Meidän vain täytyy löytää ratkaisu. Tämä tilanne menee meidän kaikkien piikkiin, Bobrovski harmitteli The Athletic -lehden haastattelussa.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Ilves ja Kalpa ottavat yhteen lauantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!