© Kuva: Juha Tamminen

Tappara – HIFK: Liigaviikko käyntiin Hakametsässä

Liiga
Tappara – HIFK
Tiistai 25.02. klo 18:30

Tiistain ainoa Liigakamppailu on tasokas klassikko-ottelu Tapparan ja HIFK:n välillä. Molemmat joukkueet pelaavat tällä viikolla kolme ottelua, joten urakka onkin asiallista aloittaa jo tiistaina. Tappara on tällä hetkellä sarjataulukossa toisena ja HIFK kuudentena. Tämän hetken taso ja vire ovatkin sitten asioita, joita voidaan hieman spekuloida.

Tapparan seitsemän ottelun voittoputki katkesi viime viikonloppuna, jolloin Jukka Rautakorven ryhmä kärsi kaksi tappiota. Jatkoaikatappio Ilvestä vastaan oli joukkueelta tuloksesta huolimatta hyvä esitys, mutta HPK:ta vastaan kirvesrintojen puolustus vaikutti paikoitellen neuvottomalta. Myöskään Tapparan hyökkäysosasto ei pystynyt totutunlaiseen paineistukseen Kerhoa vastaan. Tiistain kamppailuun Rautakorpi lataa varmasti kaiken irtoavan peliin.

HIFK on ollut viime ajat todella pirteä, vaikka joukkuetta ovat rassanneet runsaat poissaolot. Tästäkin ottelusta puuttuu kourallinen hyökkääjiä sekä leijonavahti Frans Tuohimaa. Atte Engren on kyllä maalille kelpo vahti Tuohimaan poissaolon ajaksi. Viime perjantaina Teemu Turunen palasi askiin ryminällä ja KooKoo kaatui puhtaasti lukemin 4-0. HIFK tarvitsee edelleen otteluistaan pisteitä pitääkseen piristyneen HPK:n takana sarjataulukossa ja välttääkseen säälipleijarit.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelu on lähtökohtaisesti hyvin tasainen, eikä sen voittajasta löydy pelattavaa. Ottelu on lähtökohtaisesti tiukka ja vähämaalinen. Huomio kiinnittyy kotijoukkueen maaleihin – Tappara ei ole viime aikoina maaleilla juhlinut. HIFKin puolustus on toiminut viime aikoina moitteitta ja maalit voivat hyvinkin olla kortilla. Vetosuositus on Tapparan maalit alle 2.5 (60 min) kertoimella 1,86.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.