Jatkoaika.com kirjoitti sunnuntaiyönä, että SaiPa-hyökkääjä Teemu Ramstedt siirtyy Suomi-sarjassa pelaavaan Kiekko-Espoon joukkueeseen.

Seura vahvisti asian myöhemmin kotisivuillaan.

Se on tietysti sanomattakin selvää, että konkarihyökkääjä on espoolaisjoukkueeseen hirvittävän kova vahvistus. Lappeenrantalaisissa kultakypärää tällä kaudella kantanut pelaaja on iskenyt Liigan 45 ottelussa tehot 4+27=31 (-12).

Kaikkiaan Ramstedt on pelannut Liigassa 529 runkosarjan peliä pistein 85+222=307 (+17) ja päälle 56 pudotuspeliottelua lukemin 11+25=36 (+3).

Hyökkääjä on voittanut urallaan yhden Suomen mestaruuden.

– Ramstedt tuo joukkueeseemme paljon pelillistä taitoa ja henkistä kokemusta. Kiekko-Espoon puolesta on hienoa, että hän haluaa olla mukana taistelemassa espoolaisen jääkiekkoilun tarinassa, Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits sanoi.

Espoolaisjoukkue johtaa Suomi-sarjan ylempää loppusarjaa 12 pisteen erolla ennen FPS:ää. Tällä hetkellä näyttää siltä, että joukkue kohtaisi Mestiksen karsinnoissa todennäköisesti joko K-Vantaan, RoKin, Peliitat tai Hokin.

EDIT. Juttua täydennetty kauttaaltaan klo 7.08.