Ruotsille hurja MM-kisavahvistus? NHL-supertähti myöntää: ”Sille on hyvä mahdollisuus”

© Kuva: Getty Images

Ruotsi saa mahdollisesti kevään MM-kisajoukkueeseensa kovan luokan vahvistuksen NHL:stä.

Edellisviikolla vasemman peukalonsa murtanut puolustaja Erik Karlsson kertoi venäläisen allhockey.ru:n mukaan, että hän on kiinnostunut tämän kevään MM-kisoista. Ainoat mahdolliset esteet osallistumiselle ovat Sharksin kauden pituus sekä ruotsalaistähden terveystilanne.

– Haluaisin pelata jääkiekkoa, enkä ole pelannut pitkään aikaan Ruotsin maajoukkuessa. Jos tunnen oloni toukokuussa hyväksi, ja San Jose ei ole mukana pudotuspeleissä, niin on hyvä mahdollisuus sille, että menen (MM-kisoihin), Karlsson paljasti.

Ruotsalaispuolustaja on nähty MM-kisoissa viimeksi keväällä 2012. Sittemmin hän on edustanut Ruotsia olympialaisissa ja World Cupissa.