© Kuva: Ilari Savonen

Ruotsi – Suomi: Tasonnostoa vaaditaan

Euro Hockey Tour
Ruotsi – Suomi
Sunnuntai 09.02. klo 16:45

Leijonien tämänkertainen EHT-urakka huipentuu otteluun turnauksen isäntää, Ruotsia vastaan. Lauantaina Leijonat kärsi turnauksen ensimmäisen tappion, kun taas Tre Kronor otti jo toisen voittonsa. Leijonilta vaaditaankin tasonnosto nälkäisiä isäntiä vastaan – lauantainen taso ei riitä missään tapauksessa.

Ruotsi oli Leijonien tapaan selkeästi Venäjää parempi lauantaisessa ottelussa – Johan Garpenlövin suojatit ratkaisivat pelin kahdessa erässä ja kolmannessa erässä molemmat tekivät kaksi maalia. Turnauksen avausottelussa Ruotsi pelasi tasapäin Tshekin kanssa, mutta puristi loppuvaiheessa väkisin voittoon. Joukkueen tahtotila ja intensiteetti tuntuvat tällä hetkellä olevan kotiturnauksen kunniaksi korkeammalla kuin kertaakaan tällä kaudella.

Leijonien lauantai-iltapäivä sujui huomattavasti länsinaapureita laiskanpulskeammissa merkeissä: Tshekki vei vaisun kamppailun lukemin 1-3. Syynä saattoi olla aikainen alkamisajankohta ja ottelu oli kuiva sekä jopa hieman pitkästyttävä. Leijonien onnistujat olivat ottelussa vähissä, mutta parhaan pelaajan palkinnon saanut Julius Junttila palkittiin aivan syystä. Jukka Jalonen joutunee pitämään palopuheen jos toisenkin, että flegmaattinen leijonalauma saadaan painamaan Ruotsia vastaan sata lasissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Ruotsi on ilman muuta tämän päivän näytöillä suosikki ottelussa, mutta sisu eikä kerroin kestä toista vastapeliä peräkkäin Leijonille. Ottelu voisi olla hyvinkin vähämaalinen – molemmilla joukkueilla alakerta kyllä toimii ja maalinsuulta löytyy laatua. Vetosuositus on Ottelussa alle 4.5 maalia (60 min) kertoimella 2,05.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.