Pommiin nukkunut Kasperi Kapanen palasi peleille NHL:ssä – vastuuta irtosi häviössä isosti, luotsi ei haukkunut: ”Tulos haisee, eikä se näytä sitä, miten käsikirjoitus meni”

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin kokoonpanosta äskettäin pudonnut Kasperi Kapanen palasi peleille NHL:ssä Suomen aikaa tiistaiyönä 3-5-häviöön päättyneessä Florida Panthers -ottelussa.

Kolmosketjun oikea laituri saalisti pelissä yhden syöttöpinnan. Pelaaja sai vastuuta nyt lupaavasti reilut 14 minuuttia niin viisi vitosella kuin yli- ja alivoimillakin.

Kapasen aiemmin penkittänyt Sheldon Keefe kehui omiaan vuolaasti NHL:n verkkosivuilla, vaikka joukkue ottikin nokkaansa.

– Pelasimme mielestäni todella hyvin. Jos pelaamme tällaista peliä vaikka 100 kertaa, voitamme näistä todennäköisesti 99, luotsi filosofoi.

– Tulos haisee, eikä se nähdäkseni näytä sitä, miten pelin käsikirjoitus meni.

Luotsin kommentit kuulostivat erikoisilta siihen nähden, että omissa kilisi viisi kertaa. Antaa Keefen nyt silti puhua.

– Tämä oli paras peli puolustamisen näkökulmasta koko kauden otannalla. Nähdäkseni emme antaneet kuin neljä maalintekopaikkaa heille.

Ja Panthershan teki ottelussa neljästä paikastaan maalit. Viides syntyi tyhjään rysään, kun Mark Pysyk sinetöi satumaisen kypärätempun.

LUE TIISTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Nyt on mieletöntä jälkeä – Pekka Rinteen fanittaminen osoitettiin NHL:ssä hämmentävällä tavalla