Liiga
Pelicans – JYP
Tiistai 18.02. klo 18:30

Kauden tyhjennysmyynnillä sinetöinyt Pelicans isännöi elämänlangasta uudelleen kiinni saaneen JYPin tiistaina. Pelicansin kausi on viimeiset kymmenen kierrosta pakkopullaa – joukkue löytyy sarjataulukosta sijalta 13. Jyväskyläläiset ovat puolestaan kahdeksantena: kausi jatkuu pudotuspeleihin, mutta kuuden sakkiin pääseminen vaatii jo täydellistä loppua runkosarjalle.

Nuorella joukkueella operoivat lahtelaiset pelasivat viime viikonloppuna itse asiassa kaksi varsin hyvää peliä: Raumalla Lukko teki tarvittavat maalit ja nousi takaa ohi vasta päätöserässä. Mikkelissä huonon ensimmäisen erän jälkeen Pelicans sai juonesta kiinni ja nousi niukkaan 1-2 voittoon. Nuori Jasper Patrikainen oli vakuuttava ja torjui ottelussa 31 kertaa. JYP-peliin pussinokat lähtevät ilon kautta haastamaan kokeneempia vieraita.

Viikonloppuna JYP leikitteli KalPan kuutamolle numeroin 0-5 ja hävisi Ilvekselle vasta voittolaukauskilpailun jälkeen 1-2. Ilvestä vastaan peli-ilme oli myös todella hyvä ja tamperelaiset olivat ajoittain pulassa Pekka Tirkkosen ryhmän luoman paineen alla. Viimeistelyteho jäi kuitenkin valitettavan kehnoksi – tosin tolpatkin olivat ottelussa isäntiä vastaan. Keski-Suomen ylpeys on kohdannut Pelicansin tällä kaudella kolmesti ja joka kerta JYP on ollut vahvempi.

Lyö vetoa ottelusta:

Kaikki kunnia Pelicansin hyvälle peli-ilmeelle, mutta tämänhetkinen JYP näyttää liian vahvalta yhdistelmältä. Ihan kivitaloja ei tänään vetoihin kannata sijoittaa, mutta mukavan peruspetsin tästä silti saa. Vierasjoukkueen vähintään kahden maalin voitolla ollaan liikkeellä: vetosuositus on Tasoitusveto, JYP -1.5 kertoimella 1,77.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO