Paljastus: NHL-seura valmistelee jo seuraavaa vaihtokauppaa – ”Olen saanut paljon puheluita”

© Kuva: Getty Images

New Jersey Devilsin sunnuntai oli hyvinkin vauhdikas, sillä ensiksi kapteeni Andy Greene lähti vaihtokaupassa New York Islandersiin, ja hieman myöhemmin hyökkääjä Blake Coleman vaihdettiin Tampa Bay Lightningiin.

Jos Devils-GM Tom Fitzgeraldin puheita on uskominen, niin vaihtokaupat eivät ole vielä ohi.

– Olen saanut paljon puheluita. Joukkueet ovat soitelleet ja kyselleet, mitä ajattelen tällä hetkellä. Olen ollut heille hyvin avoin tilanteestamme. En aio vain antaa pelaajia pois, mutta en ole myöskään sanonut kellekään, että joku pelaaja ei olisi saatavilla, Fitzgerald kertoi NHL.comin haastattelussa.

Ensimmäistä kauttaan GM:nä toimiva Fitzgerald lisäsi myöhemmin, että seuraikoni Travis Zajac ei ole saatavilla.

– Moni NHL-seura on kysellyt mikä tilanteemme on tällä hetkellä. Puhelimeni tulee varmasti soimaan yhä useammin, kuin mitä se eilen teki. Odotan innolla organisaatiomme etenemistä – meillä on pelaajia, jotka pystyvät edesauttamaan meitä siinä, GM avasi.

Devilsin kirkkain tavoite on koota nuorekas joukkue teinitähtien Nico Hischierin ja Jack Hughesin ympärille.

– Minun tavoitteeni on se, jos siis saan jatkaa tässä GM:n roolissa, niin koota sellaisia pelaajia sentterien (Hischierin ja Hughesin) ympärille, jotka olisivat samaa ikäluokkaa ja kasvamassa samassa elämän vaiheessa, Fitzgerald kertoo.