Columbus Blue Jacketsin suomalais-GM Jarmo Kekäläinen ei ole saanut hetkeäkään rauhaa loukkaantumisista.

TSN:n toimittaja Darren Dreger kertoo Twitterissä, että Blue Jacketsin hyökkääjän Josh Andersonin kausi on näillä näkymin ohi. 25-vuotias kanadalainen kärsii pahasta olkapäävammasta, joka täytyy hoitaa operaatiolla.

Andresonin kausi lähentelee katastrofia, sillä järkälemäinen voimahyökkääjä on tehnyt 26 otteluun vain yhden maalin ja neljä tehopistettä. Selvää on se, että viime kaudella 27 kaappia tykittäneelle pelurilta odotettiin enemmän.

Pudotuspeliviivan yläpuolella majailevan Blue Jacketsin sairaslistaa tekee jo pahaa katsoa. Listalta löytyy tällä hetkellä Seth Jonesin, Cam Atkinsonin, Oliver Björkstrandin, Dean Kukanin, Ryan Murrayn, Alexander Texierin sekä Alexander Wennbergin nimi. Myös sensaatiovahti Elvis Merzlikins on kärsinyt loukkaantumisesta.

Darren Dreger

@DarrenDreger
Expect to hear more on Columbus forward Josh Anderson this week. Sounds like he’s done for the season with a shoulder injury that may require surgical repair.