NHL
NY Rangers – Boston Bruins
Sunnuntai 16.02. klo 22:30

Viikonloppu on hyvä päättää NHL:n Prime time -pelillä. Hyvään iskuun kreivin aikaan äitynyt New York Rangers isännöi Itäisen konferenssin kärkijoukkue Boston Bruinsia. Rangersin noususuhdanne on herättänyt pudotuspelitoiveet, vaikka kausi on tähän asti ollut kaikkea muuta kuin helppo. Kivikova Bruins on kova testi sunnuntain iltapäiväpelissä.

Koko kauden kipuilun jälkeen Rangers on siis lyönnissä. Joukkueen peli näyttää tällä hetkellä erittäin hyvältä ja puolustus on saatu tilkittyä kiitettävästi. Kaapo Kakko oli pitkään varjojen mailla, mutta nyt nuori turkulainenkin on alkanut osoittaa elonmerkkejä. Rangers on tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa. Perjantaiyönä Columbusta vastaan maalivahti Aleksandar Georgijev pysäytti peräti 36 laukausta ja oli 1-3 voiton takuumies.

Myös Bostonin Tuukka Rask oli eleetön Detroitia vastaan ja oli kiekon tiellä 25 kertaa 4-1 voitossa. Red Wingsiä vastaan pelattiin eilen päivällä, joten Bruinsin lepoaika tähän otteluun jää lyhyehköksi. Todennäköisesti Rask huilaa sunnuntaina ja torjuntavastuun ottaa Jaroslav Halak. Bruins on jatkanut vahvaa menoaan konferenssin kärjessä, sillä viimeiseen kymmeneen peliin mahtuu vain kaksi tappiota.

Lyö vetoa ottelusta:

Bruins on koko NHL:n laadukkaimpia joukkueita, mutta tämänhetkinen Rangers pystyy sen kyllä kotonaan haastamaan. Ennakolta ottelu on tasainen ja vetomarkkinat pitävät Bostonia selvänä suosikkina. Uin vastavirtaan ja annan isännille tipsin: vetosuositus on NY Rangers voittaa ottelun (sis. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 2,28.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO