NHL:ssä jysäytettiin kerralla kaksi pelaajakauppaa – viime kauden kuuma nimi vaihtaa seuraa!

© Kuva: Getty Images

NHL:n siirtotakaraja lähestyy kovaa vauhtia. Tämä on näkynyt seurojen aktiivisuudessa siirtomarkkinoilla, ja viime yönäkin NHL:ssä nähtiin kaksi pelaajakauppaa.

New York Rangers hankki maalivahti J-F Beruben Philadelphia Flyersista. 28-vuotias Berube on pelannut tällä kaudella 29 AHL-ottelua torjuntaprosentilla 90,6. Hänen on määrä vahvistaa Rangersin AHL-joukkue Hartford Wolf Packin maalin suuta. Flyersin saamaa korvausta ei kerrottu tässä vaiheessa julkisuuteen.

Ottawa Senators puolestaan kauppasi hyökkääjä Max Veronneaun Toronto Maple Leafsiin. Vaihdossa Ottawa sai sentteri Aaron Luchukin ja ehdollisen kuudennen kierroksen varausvuoron kesälle 2021. Ottawa saa varausvuoron, jos Veronneau pelaa tällä tai ensi kaudella Torontossa vähintään 10 ottelua.

Veronneau oli viime kaudella jahdatuimpia yliopistopelaajia. Hän tuli vahvasti sisään NHL:ään, mutta tällä kaudella 24-vuotias hyökkääjä on pelannut 33 AHL-ottelua vaatimattomilla 5+5=10 tehoilla. Luchuk on puolestaan kiekkoillut ECHL:ssä ja iskenyt kauden 44 ottelussa tehot 19+30=49.


Kärpät – Ilves | Betsit Kärpille!

Onko Ilves toipunut lauantaisesta rökityksestä vai tuleeko lisää lunta tupaan?