NHL-toimittaja paljasti: Rasmus Ristolaisen siirtohuhuissa merkittävä käänne!

© Kuva: Getty Images

Uutisoimme tammikuussa, että Buffalo Sabres harkitsisi jälleen suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisen kauppaamista.

Ristolaisen siirtohuhuissa on kuitenkin vastikään tapahtunut merkittävä käänne, jos TSN:n sisäpiiritoimittaja Darren Dregerin puheita on uskominen.

– NHL:ssä ei tällä hetkellä ole tarjolla pelaajia, joita voisi vaihtaa Rasmus Ristolaiseen, Dreger sanoi WGR 550 -radiokanavalla.

– Sabres on yrittänyt tehdä vaihtokauppaa jo pitkään – ja yrittää sitä vieläkin. Seuran suunta on selkeä: he tarvitsevat merkittäviä vahvistuksia hyökkäykseen. Tällä hetkellä NHL:n pelaajamarkkinat ovat kuitenkin halvaantuneet, koska joukkueet ovat mukana totisessa pudotuspelitaistelussa. Osa pudotuspeleihin himoitsevista seuroista ei vielä tiedä tarkalleen tilannettaan (pelaajahankintojen suhteen), Dreger jatkoi.

Ristolaisen kauppaamista hankaloittaa hänen 5,4 miljoonan dollarin vuosipalkan takaava sopimuksensa, joka on voimassa vielä kesään 2022 asti.

– Pitkillä sopimuksilla kiinnitettyjä keskushyökkääjiä ja puolustajia on hyvin vaikea kaupata tällä hetkellä. Tähän kauteen sopimuksensa päättäviä pelaajia on tällä hetkellä tarjolla, mutta on harvinaista saada pelaajaa, jolla on sopimusta jäljellä, Dreger taustoitti.