NHL-sisäpiiritoimittaja: Florida oli lähellä tähtipakin nappaamista siirtotakarajalla

© Kuva: Getty Images

Suomalaistähti Aleksander Barkovin kipparoima Florida Panthers oli lähellä lopulta Carolina Hurricanesiin siirtyneen tähtipuolustaja Brady Skjein hankintaa NHL:n siirtotakarajalla, paljastaa sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun.

– Florida keskittyi Skjein hankintaan koko siirtotakarajan loppuajan sen jälkeen, kun he kauppasivat Vincent Trocheckin Carolinaan. Seura etsi epätoivoisesti vasemmalta laukovaa top 4 -puolustajaa, jonka sopimus jatkuisi myös ensi kaudella, LeBrun paljastaa The Athleticin kolumnissaan.

– Ongelmaksi muodostui lopulta se, että Florida yritti saada aikaan dollari-dollarista-tyyppistä treidiä. Uskoakseni he tarjosivat vaihdossa Mike Mathesonia. Tämä taas ei käynyt päinsä New York Rangersille, jonka motiivina kaupalle oli ainoastaan saada tilaa palkkakattoonsa Chris Kreiderin jatkosopimuksen jälkeen, LeBrun paljastaa.

Hurricanes nappasi lopulta Skjein riveihinsä luovuttamalla paluupostissa Rangersille 1. kierroksen varausvuoronsa tulevan kesän draftiin.


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?