NHL-seuran palkkakuningas palasi joukkueen pariin – takana kuukausien kuntoutusohjelma

© Kuva: Getty Images
Ilves ja Kalpa ottavat yhteen lauantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Ottawa Senatorsin kovapalkkaisin pelaaja Bobby Ryan on palannut joukkueensa harjoitusvahvuuteen lähes kolmen kuukauden tauon jälkeen.

32-vuotias takavuosien tähtihyökkääjä ei ole pelannut marraskuun puolivälin jälkeen miehen ilmoittauduttua NHL:n sekä sen pelaajayhdistyksen hoito-ohjelmaan, jonka avulla pyritään hoitamaan pelaajien päihde- ja mielenterveysongelmia.

Miehen paluu pelaavaan kokoonpanoon on kuitenkin vielä hämärän peitossa.

– Tilanne on sama kuin jos missaisit harjoitusleirin. Hänen täytyy luistella sekä tehdä tietyt harjoitteet, päästä sisään systeemeihimme. Hänellä on vielä matkaa paluuseen, joskin hän on nyt ottanut ensimmäisen askeleen kohti sitä, Senatorsin päävalmentaja D.J. Smith kommentoi Ryanin tilannetta TSN:lle.

Myös Ryanin pelikaverit ottivat pitkäaikaisen joukkuetoverinsa ilolla vastaan.

– Olen innoissani. Hän on käynyt läpi paljon asioita ja olemme täällä tukeaksemme häntä. On mukava nähdä hänet joukkueen mukana sen sijaan, että hän ainoastaan luistelisi yksikseen. Odotamme saavamme hänet mukaan täysipäiväiseksi joukkueen jäseneksi ja taistelemaan paikkaansa takaisin kokoonpanoomme, seuran konkarimaalivahti Craig Anderson iloitsee.

Ryan tienaa kaudesta huimat 7,25 miljoonaa dollaria. Jenkkilaituri ehti pelata alkukaudesta 16 ottelua tehoin 1+3. Konkarihyökkääjä on takonut parhaalla NHL-sesongillaan 71 tehopistettä, joskin viime vuodet ovat olleet kovapalkkaiselle ex-tähdelle hankalia. Miehen nykyinen sopimus umpeutuu vasta kesällä 2022.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Ilves ja Kalpa ottavat yhteen lauantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!