Mikael Granlund jatkoi viime yönä hurjaa maalivirettään NHL:ssä. Hän heilutti verkkoja kahdesti, kun Nashville Predators otti komean 4-3 jatkoaikavoiton Calgary Flamesista.

Ensimmäisen maalinsa Granlund iski vain 0,1 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua. Nashville haki vimmatusti tasoitusta, ja Granlund pääsi hakkaamaan kiekon sisään maalin edustalta.

Jatkoajalla Granlund viimeisteli joukkueensa voiton. Hän yritti syöttää Matt Duchenelle, mutta kimposi vastustajasta takaisin hänelle itselleen. Granlund viimeisteli voiton komealla rannekudilla.

Nashville Predators vaihtoi Granlund-huumassaan Twitter-tilinsä nimenkin. Uusi tili on ”We love Mikael Granlund aka Nashville Predators”.

Granlund on kunnostautunut koko kauden aikana maalinteossa. Hän on nakuttanut 57 ottelussa nyt tehot 17+12=29. Hänen yhden kauden maaliennätyksensä on 26, joka on kevään tahdilla menossa kovaa vauhtia rikki.

Voit katsoa Granlundin maalit alta.

Nashville Predators

@PredsNHL
Un freaking real. #Preds

NHL

@NHL
Mikael Granlund scored with one second remaining in regulation and then scored the @EASPORTSNHL OT game winner... did someone say hero?