© Kuva: Juha Tamminen

Lukko – Pelicans: Lahdessa lyötiin hanskat tiskiin

Liiga
Lukko – Pelicans
Perjantai 14.02. klo 18:30

Liigan helmikuuta värittävät monet siirtouutiset. Joukkueet, joiden elämänlanka palaa loppuun play offien kanssa, aloittavat säästökuurin ja tyhjentävät joukkueen laatupelaajista. Suljettu sarja antaa tähän mahdollisuuden, pitivät fanit siitä tai eivät. Tällä kaudella ovi on alkanut käymään Sportissa, Jukureissa ja erityisesti Pelicansissa.

Pelicans heitti tämän kauden osalta hanskat tiskiin ja joukkueesta on lähtenyt viime päivinä eri osoitteisiin Juhamatti Aaltonen, Aleksi Mustonen, Topi Jaakola, Alex Lintuniemi, Antti Tyrväinen sekä Miihkali Teppo. Näin ollen nuoret pelaajat tulevat saamaan lisävastuuta ja ehkäpä Mestis-seura Peliitoissa pelanneita pelaajia nousee liigakokoonpanoon. Tilanne heijastuu joka tapauksessa ikävästi myös Heinolaan. Turkoosissa nutussa saatetaan siis nähdä lisää Matias Rajaniemen kaltaisia lupauksia.

Lukolla kausi sen sijaan jatkuu kiihkeänä ja raumalaiset taistelevat täysillä play offien kotiedusta. Keskiviikkona Pekka Virran suojatit joutuivat taipumaan Tapparalle jatkoajalla. Pistekin varmasti tuntui ihan hyvältä, sillä Ilkka Heikkinen toi Lukon tasoihin vain sekunti ennen päätössummeria. Lukko on voittanut tähän mennessä kaikki joukkueiden keskinäiset ottelut tällä kaudella. Lukon peli on pitkään ollut uomissaan ja tästä ottelusta raumalaisille on budjetoitava kolme pistettä.

Lyö vetoa ottelusta:

Pelicansin rosteri tulee kauniisti sanottuna näyttämään perjantaina nuorekkaalta. Luokkaero isäntiin tulee olemaan järkyttävä, joten tipsinä otetaan kotivoittoa vähintään kolmen maalin erolla: Tasoitusveto, Lukko -2.5 kertoimella 2,02.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.