Winnipeg Jetsin 7,6 miljoonan dollarin arvoinen dilemma koko kauden pelaamatta olleen puolustaja Dustin Byfuglienin ympärillä saattaa viimein olla lähellä ratkaisuaan.

NHL-toimittaja Frank Seravalli uskoo Jetsin hankkiutuvan puolustajakolossistaan eroon kenties jo tämän päivän aikana heivaamalla miehen jättisopimuksen siirtolistalle, minkä jälkeen se saisi puolustajan palkkakattoa rasittaneen kontrahdin pois budjetistaan.

Tämä puolestaan vapauttaisi palkkakatto-ongelmissa kamppailevan seuran kädet lisävahvistuksia varten. Jetsin uskotaankin tekevän siirtotakarajalla kaikkensa hankkiakseen Minnesota Wildin tähtipuolustaja Matt Dumban takalinjojensa uudeksi johtajaksi.

25-vuotias Dumba nauttii parhaillaan kuuden miljoonan dollarin vuosipalkkaa. Tällä kaudella 52 peliä tehoin 4+14=18 pelanneen kanukin sopimus ulottuu kauden 2022-23 loppuun saakka.