Hyökkääjä Roope Hintz on tehnyt tällä kaudella huikean nousun Dallas Starsin ydinpelaajien joukkoon.

The Athletic -lehden toimittaja Sean Shapiro näkeekin, että sopimuksensa tähän kauteen suomalainen lyö tulevana kesänä rahoiksi.

– Ennen kauden alkua olisin uskonut Hintzin saavan noin kahden miljoonan dollarin palkan takaavan siltasopimuksen. Hintz tai Denis Gurianov eivät tule saamaan William Nylanderin tapaista jättisopimusta – he eivät ole tehneet tarpeeksi syöttöpisteitä. En kuitenkaan usko, että neljän miljoonan dollarin palkka kuulostaisi pahalta sopimuksessa, jos sillä voisi ostaa myös muutaman UFA-vuoden, Shapiro kirjoittaa.

Shapiron arvioima neljän miljoonan dollarin palkka kuulostaa tällä jopa melkoisen latistavalta, sillä aikaisemmin hän pyöritteli jopa kaksi kertaa suurempia lukemia.

– Jos Stars haluaa välttää siltasopimuksen, eikä Hintzin tahti hyydy, niin kahdeksan miljoonan dollarin palkka ei olisi mahdottomuus, Shapiro oli sanonut vielä lokakuussa.

Tällä hetkellä Hintz pelaa NHL:ssä n. 30 maalin tahdissa. 23-vuotias hyökkääjä on summannut 42 ottelussa 15 maalia ja 24 tehopistettä.