Carolina Hurricanes etsii NHL:n siirtotakarajalla korvaajaa pitkään sivussa oleville puolustajilleen Dougie Hamiltonille ja edellispelissä loukkaantuneelle Brett Pescelle.

NHL:n sisäpiirilähde Pierre LeBrun kirjoittaa seuran olevan lähellä New York Rangersin nuoren tähtipakki Brady Skjein hankkimista, joskin tuoreen Vincent Trocheck -treidin myötä Hurricanesilla on palkkakatossaan vain 2,6 miljoonaa dollaria vapaata tilaa.

25-vuotias Skjei tienaa nykyisestä sopimuksestaan 5,25 miljoonaa dollaria kaudessa. Rangersin kannalta siirron taustalla on niin ikään tukala palkkakattotilanne. Newyorkilaisseura tarvitsee palkkakattoonsa lisätilaa mm. tulokassopimuksensa viimeistä kautta pelaavan puolustaja Tony DeAngelon uutta sopimusta varten.

NHL:n siirtotakaraja umpeutuu maanantaina kello 22 Suomen aikaa.

Pierre LeBrun

@PierreVLeBrun
Hearing that Rangers and Hurricanes have been talking about a potential Brady Skjei trade but right now Carolina has cap issues so not clear where this goes...