Kasperi Kapanen törmäili pelikaverinsa kanssa – päävalmentajalta karu ensiarvio

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin siirtohuhuissa pyörivä hyökkääjäkaksikko Kasperi Kapanen ja Andreas Johnsson törmäili toisiinsa perjantain vastaisen yön NHL-kierroksella ottelussa Dallas Starsia vastaan sillä seurauksella, että ruotsalaishyökkääjä joutui jättämään pelin kesken polvivamman vuoksi.

Lisää kylmää vettä saatiin ottelun jälkeen, kun päävalmentaja Sheldon Keefe kommentoi tilannetta medialle toteamalla, ”ettei kyseessä ole mikään lyhytaikainen vamma”. Toisin sanoen ruotsalaisen avauserän loukkaantuminen saattaa jopa säästää tämän, sekä myös Kapasen mahdolliselta pelaajasiirrolta ennen helmikuun 24. päivä vastaan tulevaa siirtotakarajaa.

25-vuotias Johnsson on pelannut toisella NHL-kaudellaan 43 peliä tehoin 8+13=21. Ruotsalainen kuittaa tästä kaudesta 3,4 miljoonaa dollaria.

LUE MYÖS: Kohuhyökkääjä Zack Kassian sikaili NHL:ssä – potkaisi vastustajaa rintaan

Katso Kapasen ja Johnssonin törmäys alta: