Kammottava loukkaantumissuma sai jatkoa – Jarmo Kekäläisen Columbus koki jälleen ison takaiskun

© Kuva: Getty Images
Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Columbus Blue Jacketsin suomalaispomo Jarmo Kekäläinen saa miettiä tosissaan vahvistuksia loppukauden pudotuspelijahtiin, kiitos joukkueen kammottavan loukkaantumissuman.

Aiemmin viikolla tähtipuolustaja Seth Jonesin sairastuvalle menettäneiden sinitakkien uusin takaisku koettiin viime kaudella 69 tehopinnaa takoneen luottohyökkääjä Cam Atkinsonin loukattua nilkkansa.

30-vuotias laitahyökkääjä on sivussa tositoimista seuraavat 2-3 viikkoa. 44 pelissä tehot 12+14=26 nakutellut 30-vuotias Atkinson missasi tusinan verran pelejä jo aiemmin kaudella niin ikään nilkkavamman vuoksi. Blue Jackets nosti 173-senttisen hyökkääjän korvaajaksi farmiliiga AHL:stä Liam Foudyn.

Kekäläisen joukkojen loukkaantumistilanne pudotuspelitaistelua ajatellen on tällä hetkellä kammottavaa luettavaa. Jonesin ja Atkinsonin lisäksi sivussa peleistä ovat tällä hetkellä Joonas Korpisalo, Brandon Dubinsky, Alexander Wennberg, Ryan Murray, Josh Anderson, Alexandre Texier sekä Dean Kukan.

Karu loukkaantumistilanne ei ainakaan toistaiseksi ole juuri vaikuttanut duunarikiekkoa suosivan Blue Jacketsin edesottamuksiin. Joukkue on voittanut viimeisestä 10 pelistään seitsemän kärsien siinä sivussa vain yhden varsinaisen peliajan tappion. 10 viime pelissä sisukkaasti puolustava joukkue on päästänyt omiin vaivaiset 15 maalia roikkuen tällä hetkellä kiinni NHL:n itäisen konferenssin villi kortti -paikoissa.

LUE MYÖS: NHL-toimittajalta hurja väite: Colorado harkitsee siirtopommia – superlupaus vaihdossa Winnipegin tähteen?

Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!