© Kuva: Juha Tamminen

JYP – Ilves: Kriisi ohi?

Liiga
JYP – Ilves
Lauantai 15.02. klo 17:00

Lauantain liiganoston otan JYPin ja Ilveksen välisestä ottelusta. Hämmentävän pitkän huonon jakson läpikäynyt JYP alkaa löytää juonen päästä kiinni. Sarjataulukossa keskisuomalaiset ovat kahdeksantena ja paikka säälipleijareista on käytännössä jo plakkarissa. Hienoa kautta pelaava Ilves nousi perjantaina kolmanneksi, mutta KooKoo ja Lukko hengittävät tiukasti niskaan.

JYPin pelillinen kriisi oli syvä, eikä joukkue meinannut löytää itseään millään konstilla. Viimeisen mahalaskun jälkeen (tappio Lukolle 6-0) Pekka Tirkkosen suojatit voittivat niukasti Jukurit ja tuossa pelissä oli jo jonkunlainen järki, eikä heikko Jukurit ollut kummoinen uhka. Perjantaina JYP pelasi kuin hurmiossa ja haki selkeästi pisteet Kuopiosta lukemin 0-5. Huipputehoilla 2+2 juhlinut Jarkko Immonen ratkaisi pelin jo ensimmäisen erän puolivälissä.

Ilves voitti perjantaina KooKoon 2-1 tasaisessa ja hyvälaatuisessa ottelussa. Lukás Dostál joutui venymään ottelussa muutamaan huipputorjuntaan ja totuuden nimissä Jouko Myrrän porukoilla on joskus ollut liike liukkaampaakin. Erikoistilannepelaaminen oli hienosti hallussa ja ratkaisevilla hetkillä pelaajien hermo piti hyvin. Myrrä lupaili ottelun jälkeen kokoonpanoon pientä kierrätystä, jonka hyvä terveystilanne sallii.

Lyö vetoa ottelusta:

Tämänhetkinen Ilves on toki vahvin miesmuistiin, mutta Jyväskylä ei ole ollut mikään tupsukorvien lempipaikka. Kohtuureipas kotietu ja isäntien potentiaali muistaen kertoimet houkuttelevat koettamaan tässä ottelussa kotivoittoa. Vetosuositus on JYP voittaa ottelun (sis. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 2,40.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.