© Kuva: Ilari Isotalo

JYP – HPK: Jyväskylässä tasaista

Liiga
JYP – HPK
Perjantai 28.02. klo 18:30

Perjantain Liiganosto otetaan vapaalta kanavalta tulevasta keskitason kamppailusta JYP – HPK. Joukkueet ovat peräkkäin taulukossa seitsemäntenä ja kahdeksantena – HPK on edellä kolme pistettä. Ilman edessä olevan HIFKin romahdusta on hyvin epätodennäköistä, että kumpikaan joukkue välttäisi säälipleijari-kierroksen.

JYPin menossa oli välillä jo lupauksia paremmasta, mutta keskiviikon hengetön esitys Ässiä vastaan oli kyllä totaalinen ulospuhallus. Porilaiset olivat selkeästi taistelevampi ryhmä ja JYPin puolustus ei auttanut tarpeeksi Markus Ruusua, joka ei erikseen vakuuttanut. Ei JYPin materiaali aivan parhaiden liigajoukkueiden luokkaa ole, mutta kyllä joukkueen tekemisessä pieni alisuorittaminen haiskahtaa.

HPK yrittää tavoittaa kuuden parhaan joukkoon, mutta helppoa se ei ole, vaikka joukkueen peli sinällään hyvältä näyttääkin. Kerho ei saanut Raksilasta mitään mukaansa, vaikka ajoittain pisti Kärpät jopa ahtaalle. Isännät tekivät kuitenkin tarvittavan ja voittivat selkeähkösti. Kerhon kiekollinen peli on mennyt kauden mittaan mukavasti eteenpäin Antti Pennasen laatuvalmennuksessa, eikä joukkueen puolustusalueelle ole vapaataipaleita.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomarkkinoilla JYP on asetettu selkeähköksi suosikiksi. Itse pidän ottelua hyvin tasaisena, joten vetosuositus menee vierasvoiton suuntaan. JYPin tason heitellessä on kohteessa kuitenkin huomattava analyysiriski. Vetosuositus on HPK voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,75.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.