Montrealista kuului maanantaina kummia, kun TSN:n toimittaja John Lu kertoi Twitterissä, että Canadiensin kapteeni Shea Weber voisi olla palaamassa kaukaloon jo tiistaina.

Canadiens tiedotti viime viikolla, että Weber joutuisi nilkkavamman takia sivuun peleistä jopa 4-6 viikon ajaksi. Sportsnetin toimittaja Nick Kypreos nosti ison haloon myös sillä, että loukkaantuminen voisi olla pahimmallaan kauden tai jopa uran päättävä.

Toisin kuitenkin kävi, sillä 34-vuotias kanadalainen on tehnyt nyt hurjan ihmeparantumisen.

– Hän ei ole vielä sataprosenttisessa kunnossa, mutta tarpeeksi hyvässä kunnossa silti. Weber sanoi, että hän tunsi olevansa vastuussa tulla pelaamaan ja saada Canadiens mukaan pudotuspelitaisteluun, The Athletic -lehden toimittaja Arpon Basu avasi.

Weberin kerrotaan olevan vielä puolikuntoinen, mutta lääkärien mukaan pelaaminen ei olisi vaaraksi hänen nilkkavammalleen.