Winnipeg Jets ja tähtipuolustaja Dustin Byfuglien ovat kanadalaismedian raporttien mukaan parhaillaan neuvottelemassa sopimuksen purkamisesta.

Sportsnetin toimittajan Elliotte Friedmanin kertoo tuoreessa artikkelissaan, että NHL:stä löytyy paljon kiinnostusta pian ilman sopimusta olevaa Byfuglienia kohtaan.

– Byfuglien ei ole vielä aloittanut luistelemista, joten on todella epätodennäköistä, että hän pelaisi enää tällä kaudella. Jos hän kuitenkin osoittaa haluavansa pelaavan vielä, niin kiinnostusta häntä kohtaa löytyy. Selkeitä vaihtoehtoja ovat hänen entinen joukkueensa Chicago Blackhawks sekä Vegas Golden Knights, jonka valmentajana toimii hänen entinen WHL-luotsinsa Kelly McCrimmon, Friedman paljasti 31 Thoughts -osiossa.

Parhaillaan loukkaantumisesta kärsivä Byfuglien ei ole pelannut tällä kaudella otteluakaan, sillä hän kieltäytyi harjoitusleirin alussa pelaamasta. Jets asetti lopulta 7,6 miljoonan dollarin jättipalkkaa nauttivan puolustajan pelikieltoon.

– Jopa joukkueet, joilla ei ole mitään suhteita Byfuglienia kohtaan haluavat neuvotella siirrosta. Jets olisi halunnut myös pitää Byfuglienin, mutta heidän välinsä särkyivät ajan myötä. Hän on erittäin uniikki persoona – ja sanon tämän kaikella kunnioituksella: ei ole olemassa varmuutta hänen seuraavasta liikkeestään, Friedman avasi.